0abelteriajtok
0amunkaruhavedoruha
0anhormanncsik
aaaagumifusse
bannerfalfestek
vz

Építőanyag : Váci cement ár most 3560 Ft/q ! Tel: 0670-6339-675 Duna Dráva Cement, Mestercenter Vecsés Cement Akció, Gipszkarton akció ! Üveggyapot szigetelés akció !Schiedel kémény akció !

 

IGEN! Jól látja, ez az ára !

Váci cement (25kg/zsák) brutálisan jó áron !


Váci Cement Tavalyi Áron: Bruttó 3560 Ft/q

cement ár

ENNEK A CEMENTNEK NINCS IDEJE MEGKÖTNI NÁLUNK !

IGYEKEZZ, HOGY LE NE MARADJ A JÓ ÁRRÓL !

 

<<<  VÁCI CEMENT RENDELÉS  >>>

 

 


gipszkarton akció

Fergeteges áron vehetsz most gipszkartont !

Normál: 1290 Ft/tábla

Impregnált: 2010 Ft/tábla

Ha jó szigetelés is kell hozzá, válaszd szintén akciós termékünket:


Schiedel kéményrendszerek

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. Univerzális kéményeink minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kiváló minőségű alapanyagokból készülő, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkező agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füst-tömör és tűzbiztos. A Schiedel az építőiparban felhalmozott hatvanéves tapasztalata alapján a kerámia béléscsövet javasolja a kémények belső anyagaként. A kerámia ellenáll a hőterhelésnek és a füstgázból kiváló agresszív anyagoknak. A Schiedel UNI*** és profil kerámia csövei maximálisan ellenállnak a nedvességnek, tökéletesen füsttömörek, a kiváló alapanyagnak köszönhetően sav- és korrózióállóak.

SCHIEDEL FÉM KÉMÉNYRENDSZEREK

A Schiedel fém kéményrendszerei korszerű technológiával, kiváló minőségű saválló acél alapanyagból készülnek. A fő jellemzőik: méretpontosság, könnyű szerelhetőség, széleskörű alkalmazhatóság. A fémkéményes palettán megtalálhatóak az egyhéjú és a szerelt szigetelt rendszerek. Alkalmazhatóak gáz, olaj és vegyes tüzeléshez, gravitációs és túlnyomásos (turbó, akár kondenzációs kazán) füstgáz elvezetéshez egyaránt.

schiedel kémény akcio